Clientervaringen

Reviews van cliënten
Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten.

Ervaringen van cliënten

“Mijn ervaring met Maria is heel prettig. Ik vind Maria een warm persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik stuurde mijn verhaal naar Maria en vroeg of ze mij kon helpen. Ze belde mij op en wist mij direct te raken door te zeggen wat ze denkt wat ik nodig heb.

De sessies bij Maria helpen enorm en wat ik prettig vind is dat het gerichte sessies zijn waar je direct mee aan de slag kan. Er is een ontzettende vooruitgang te merken. Vergeleken met eerst en hoe ik nu in mijn vel zit is dat echt met enorme sprongen gegaan, en dat na zo weinig sessies! De kern van Maria zit hem echt in het helpen je “eigen therapeut” te worden. Dit alles geeft zoveel rust en stabiliteit. En dat zonder ook maar iemand in mijn omgeving nodig te hebben.”

5 / 5 sterren - Charlene

Bron: Eindhovens Dagblad 18-01-2022

Je hoeft niet gek te zijn om naar de 'psych' te gaan, Simon Rood

Bron: Eindhovens Dagblad 18-01-2022

“Maria heeft me handvatten gegeven die ik in mijn hele leven toe kan en ga passen. Haar benadering is zeer prettig en ze is zeer kundig in haar vak. De benaderingswijze die ze toepast vind ik uitzonderlijk in de therapie wereld en paste precies bij me. Ze heeft me enorm geholpen om te groeien als mens, mezelf te accepteren, te mogen leren en terug te gaan naar mijn gevoel. Ik zou haar aan iedereen aan kunnen raden.”

5 / 5 sterren - Charlotte

“Altijd is haar insteek dat wat je al kunt en in je hebt te versterken. Ze laat je zelf ervaren welke kracht je al in je hebt. Een ware zoektocht naar mezelf waarvan ik in mijn verdere leven heel veel plezier heb. Ik ben weer gelukkig”

5 / 5 sterren – Marja

“Maria is een kort en krachtige hulpbron voor me geweest om het leven weer op eigen kracht te kunnen leven.”

4 / 5 sterren – Karin

“Maria is erg toegankelijk, niets is haar vreemd, je voelt je erg veilig. De begeleiding is intensief maar zeer leerzaam. Het lukt me weer in het leven ook een beetje dankzij haar.”
4.5 / 5 sterren – Liesbeth

“Ik voelde me snel vertrouwd bij Maria als mens en als hulpverlener. Ik heb gelukkig zoveel over mezelf geleerd. Dank hiervoor.”

5 / 5 sterren – Tom

Psychoherapeut Maria

Ik heb als Psychotherapeut en Coach jarenlang ervaring in het werken met mensen die het (even) moeilijk hebben in het leven.

Laten we praten; bel +31 6 50 27 13 82

Maria van Poppel psychotherapeut praktijk

Veelgestelde vragen

Hoe ziet relatietherapie eruit?
Relatietherapie kan vele vormen aannemen. Het kunnen gezamenlijke sessies zijn, of juist individuele sessies om zo eerst weer contact met jezelf te maken.
Kan ik ook alleen in relatietherapie komen?
Ja, individuele relatietherapie biedt mogelijkheden om individuele knelpunten te bespreken en op te lossen
Kan ik ook met andere problemen komen?
Ja, je kunt bij mij ook terecht voor individuele therapie, b.v. bij angsten, rouw, burnout en stress. Daarnaast geef ik ook kindertherapie en jongerentherapie.

Wacht niet langer.
Zet vandaag een stap.

Naam(Vereist)