Relatietherapie

Ik zie en begeleid jullie allebei

Ben je op zoek naar een relatietherapeut?

Mijn naam is Maria van Poppel, gekwalificeerd Psychotherapeut en Relatietherapeut. Ik heb veel ervaring met de behandeling van relatieproblemen.

Relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

 

  • Bindingsangst en verlatingsangst
  • Communicatieproblemen
  • Culturele verschillen
  • Intimiteitsproblemen
  • Midlife crisis
  • Onzekerheid en jaloezie
  • Overspel en vreemdgaan
  • Ruzies en conflicten

Relatietherapie

Relatietherapie betekent voor mij jullie allebei zien en begeleiden. Zodat jullie allebei, ieder vanuit zijn/haar eigen kracht en behoefte, jullie leven verder kunnen vormgeven.

De therapie is een manier om bestaande patronen te doorbreken, weer meer in je eigen autonomie te komen om van daaruit weer verbinding met elkaar te maken.

De relatietherapie kan vele vormen aannemen. Het kunnen gezamenlijke sessies zijn maar ook juist individuele sessies om zo eerst weer contact met jezelf te maken. Op die manier kom je erachter waar jouw last zit en wat jij wilt.

Uit patronen stappen

In relaties ontstaan regelmatig heel subtiel en onbewust hardnekkige patronen. Patronen die partners zelf niet meer herkennen en daardoor nauwelijks mogelijkheden zien om er iets aan te doen. In de therapie worden de patronen duidelijk en worden handvatten gegeven om uit de patronen te stappen.

Individuele Relatietherapie

Relaties tussen 2 mensen worden nog al eens negatief beïnvloed door individuele niet verwerkte emotionele leerpunten. Zodra een van de partners zich niet lekker in zijn vel voelt, zijn/haar welzijn en geluk af hangt van het gedrag van de ander en hij/zij nauwelijks meer tot eigen behoefteinvulling in staat is, blijkt een gezonde prettige omgang met de ander vaak lastig.

Individuele Relatietherapie biedt mogelijkheden om individuele knelpunten te bespreken en op te lossen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Bel +31 6 50 27 13 82

Maria

Maria van Poppel psychotherapeut praktijk

Veelgestelde vragen

Hoe ziet Relatietherapie eruit?
Relatietherapie kan vele vormen aannemen. Het kunnen gezamenlijke sessies zijn, of juist individuele sessies om zo eerst weer contact met jezelf te maken.
Kan ik ook alleen in Relatietherapie komen?
Ja, individuele Relatietherapie biedt mogelijkheden om individuele knelpunten te bespreken en op te lossen
Kan ik ook met andere problemen komen?
Ja, je kunt bij mij ook terecht voor individuele therapie, b.v. bij angsten, rouw, burnout en stress. Daarnaast geef ik ook kindertherapie en jongerentherapie.

Wacht niet langer.
Zet vandaag een stap.

Naam(Vereist)