Stress, burnout, depressie

Depressieve klachten kunnen bij iedereen voorkomen en zich op verschillende manieren uiten.

Ben je op zoek naar een Psychotherapeut?

Mijn naam is Maria van Poppel, gekwalificeerd Psychotherapeut, Coach en Relatietherapeut

Stress, burnout, depressie

Therapie bij stress

Therapie bij burnout

Therapie bij depressieve gevoelens

Therapie bij stress

Heb je last van stress waardoor je dagelijks leven en welzijn negatief worden beïnvloed? Weet je van jezelf dat je meer een gever bent dan een ontvanger, misschien wel een ‘pleaser’ en dat je veel zaken buiten je om, bijvoorbeeld je werk, belangrijker vindt dan jezelf? In de therapie begeleid ik je om je eigen krachten en behoeften te ontdekken op basis waarvan jij keuzes maakt in het leven en jij je weer gelukkig voelt.

Therapie bij burnout

Leef je al te lang met stress in je leven? Heb je inmiddels een ‘opgebrand’ gevoel. Heb je nauwelijks energie meer over? Therapie helpt je inzicht te krijgen in je energielekken, je eigen gezonde grenzen vast te stellen en je kracht en energie terug te krijgen.

Therapie bij depressieve gevoelens

Heb je al een tijd last van depressieve gevoelens, van somberheid, van minder energie waardoor je minder zin hebt in activiteiten die je vroeger leuk vond?

Depressieve klachten kunnen bij iedereen voorkomen en zich op verschillende manieren uiten. Bijvoorbeeld in een aanhoudend sombere stemming en/of verminderde interesse in activiteiten. Een depressie kan psychische en lichamelijke klachten geven. Depressieve klachten kunnen geleidelijk ontstaan, maar ook acuut, zelfs binnen een dag.

Therapie helpt je om de oorzaken van je depressieve gevoelens te verhelderen. Om je interne krachten, die sterker zijn dan je depressieve gevoelens, te leren kennen en je te helpen je in het heden gelukkig te voelen.

Stress, burnout, depressie

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Bel +31 6 50 27 13 82

Maria

Maria van Poppel psychotherapeut praktijk

Wacht niet langer.
Zet vandaag een stap.

Naam(Vereist)